• 1390/07/13 - 10:34
  • /Zybz

برگزاری همایش به مناسبت روز جهانی قلب

به مناسبت روز جهانی قلب همایشی در منطقه کویرات شهرستان آران و بیدگل مورخ 7/7/90 درمحل مجتمع بهزیستی شهید اناری شهر ابوزیدآباد برگزار شد .

به مناسبت روز جهانی قلب همایشی در منطقه کویرات شهرستان آران و بیدگل مورخ 7/7/90 برگزار شد . در این همایش که در مجتمع بهزیستی شهید اناری شهر ابوزیدآباد برگزارگردید 80 نفر از رابطین بهداشتی روستاهای محمدآباد ، کاغذی و شهر ابوزیدآباد و تعداد 100 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، اعضای بسیج خواهران ، اعضای مجتمع بهزیستی و سایر زنان روستایی حضور داشتند . در این جلسه آقای دکتر سهرابی در خصوص اهمیت بیماریهای قلبی عروقی ، عوامل خطر و راههای پیشگیری از آن صحبت نمودند و در ادامه به پرسش های حاضرین پاسخ داده شد . در پایان از طرف مرکز بهداشتی درمانی ابوزیدآباد مسابقه ای بین حاضرین برگزار و به نفرات برگزیده جوایزی اهدا گردید.