• 1400/02/07 - 20:03
  • /ZEVA

برگزاری وبینار آموزشی برنامه گسترش ایمن سازی کووید۱۹

پیرو ابلاغ شروع فاز دوم واکسیناسیون کووید ۱۹بصورت ادغام در نظام شبکه بهداشت، وبینار آموزشی برای پرسنل مراکز سلامت شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این وبینار که با حضور کلیه پرسنل مراکز و پایگاه های جامع سلامت شهرستان برگزار شد، دکتر قمصری معاون بهداشتی شبکه، فریدونی کارشناس مسئول بیماریها، روشن قیاس کارشناس مسئول واحد گسترش شبکه در خصوص فاز دوم واکسیناسیون کووید 19 مطالب لازم را ارائه دادند.

گفتنی است این وبینار با همکاری کارشناسان فناوری اطلاعات شبکه، مهندس ملیحه روحانی و مهندس راحتی برگزار شد.

وبینار واکسیناسون کووید          وبینار واکسیناسون کووید

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی