• 1392/07/28 - 08:15
  • /ZoZA

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از ایدز و اعتیاد در روستای محمد آباد

کارگاه چهار روزه ی آموزش پیشگیری از ایدز و اعتیاد با حضور جوانان بسیجی روستای محمدآباد کویر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل این کارگاه با همکاری اداره بهزیستی ، شبکه بهداشت و درمان ، نیروی انتظامی و آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل و بسیج روستای محمد آباد در مهرماه سال جاری برگزار گردید.

در این کارگاه کارشناسان ادارات مذکور هر یک با سخنرانی در این زمینه مطالبی را ارائه نمودند.

مسعود بلندی کارشناس ایدز شبکه بهداشت و درمان نیز در خصوص پیشگیری از بیماری ایدز آموزش های لازم را ارائه نمود.

همچنین کلاس آموزشی پیشگیری از بیماری ایدز در پادگان شهید کبریایی شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید .

این کلاس آموزشی جهت کادر پرسنلی و سربازان این پادگان برگزار و آقایان دکتر ابوالحسنی مسئول بهداری پادگان و مسعود بلندی کارشناس ایدز شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در خصوص راه های انتقال و پیشگیری از این بیماری مطالب آموزشی را ارائه نمودند.