• 1394/12/11 - 13:06
  • /ZRtA

برگزاری کلاس آموزشی تب مالت

کلاس آموزشی تب مالت برای پرسنل مرکز سلامت جامعه ولی عصر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل دراین جلسه کارشناس زئونوز شبکه درمورد بیماری تب مالت توضیحاتی را ارائه داد.

وی افزود: تب مالت (بروسلوزیس) نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیر پاستوریزه منتقل می شود. به طور نادری باکتری عامل تب مالت می تواند از طریق هوا یا تماس مستقیم با حیوانات آلوده انتقال یابد.

کارشناس زئونوز شبکه اذعان داشت: علائم تب مالت می تواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد. معمولاً عفونت می تواند با آنتی بیوتیک درمان شود. ممکن است درمان چند هفته تا چند ماه به طول بیانجامد با این حال دوره های عود شایع است.

وی در پایان گفت: تب مالت می تواند بر هر عضوی از بدن از جمله سیستم باروری، کبد، قلب و سیستم اعصاب مرکزی اثر بگذارد.

آموزش تب مالت