• 1397/09/03 - 12:11
  • /Z8CA

به همت واحد مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان

تیم مشاوره ایدز شبکه بهداشت و درمان برای انجام خدمات مشاوره فردی در دانشگاه پیام نور شهرستان آران و بیدگل حضور پیدا کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس واحد مبارزه با بیماری های شبکه ضمن اعلام این خبر گفت: ارائه مشاوره فردی و چهره به چهره به تفکیک آقا و خانم ،نمونه گیری خون و انجام آزمایش HIV برای دانشجویان داوطلب از برنامه های این تیم مشاوره بود.

مسعود بلندی در ادامه گفت: نمایشگاه کتاب و مجلات مرتبط با بیماری ایدز و هپاتیت نیز برپا شد که مورد استقبال دانشجویان دانشگاه پیان تور قرار گرفت.

این کارشناس تصریح کرد: در این برنامه حدود 80 نفر از دانشجویان مورد آزمایش قرار گرفتند و بیش از 100 نفر نیز مشاوره شدند.

بلندی در پایان هدف از برگزاری این برنامه را آموزش دانشجویان و آگاهی در زمینه ابتلا و پیشگیری از بیماری های ایدز و هپاتیت عنوان کرد.