• 1397/12/11 - 18:46
  • /ZFDA

به پاس تجلیل از خدمات دو تن از بهورزان

در مراسمی با حضور امام جمعه و اعضای شورای اسلامی سفید شهر، مدیر آموزشگاه بهورزی دانشگاه، پرسنل مرکز جامع سلامت کریمشاهی از خدمات دو بهورز مرکز سلامت جامع سفید شهر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، امام جمعه سفید شهر در این مراسم گفت: امروزه جهت تحقق اهداف بهداشت و سلامت مردم در روستاها بهورزان نقش به سزایی را ایفا می کنند.

حجه الا سلام و المسلمین نصیری افزود: بهورزان‌ به عنوان متولیان اصلی سلامت و بهداشت، نقش تاثیر گذاری بر حفظ بهداشت محیط و توسعه منطقه دارند و می توانند با ارتقای شاخص های بهداشتی نقش کلیدی در سلامت ‌جامعه داشته باشند.

دراین مراسم از خدمات خانم ها معصومه قاسمی و طاووس رحیمی که به افتخار بازنشستگی نائل شده اند تقدیر و قدردانی به عمل آمد.

تجلیل از بهورزان بازنشسته          تجلیل از بهورزان بازنشسته

تجلیل از بهورزان بازنشسته