• 1393/01/17 - 12:51
  • /Z4kA

بیش از سه هزار بیمار در مراکز بهداشتی درمانی کاشان و آران و بیدگل درمان شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مراجعه بیش از سه هزار بیمار در مراکز بهداشتی، درمانی حوزه معاونت بهداشتی در کاشان و آران و بیدگل از 29 اسفند سال گذشته تا چهارم فروردین امسال خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی افزود: 1589 بیمار از این تعداد به مراکز بهداشتی، درمانی کاشان و حدود 777 نفر به مراکز درمانی آران و بیدگل مراجعه کرده اند.

وی، انجام تزریقات، پانسمان، بخیه و نوار قلب را از جمله خدمات بهداشتی درمانی ارائه شده به بیماران و مسافران نوروزی عنوان کرد و اظهار داشت: همچنین 56 مورد غربالگری تیروئید و 156 مورد انجام واکسیناسیون کودکان، هاری و حیوان گزیدگی ارائه شده است.

دکتر اعرابی، ضمن اشاره به تشکیل کمیته های بیماری های واگیردار، مبارزه با بیماری های هاری و گزیدگی، زنجیره سرد واکسیناسیون و گروه واکنش سریع در تعطیلات نوروز تصریح کرد: در روستاهای کاشان نیز مراکز درمانی و تیم های سلامت به صورت فعال در این ایام حضور دارند.

رئیس دانشگاه تاکید کرد: در این ایام، دو مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی، شش مرکز با دو شیفت کاری و 9 مرکز با یک شیفت کاری فعال هستند.

منبع خبر: وب دا