• 1397/01/26 - 08:57
  • /Z7zA

تجلیل از دندانپزشکان شهرستان آران و بیدگل

به مناسبت 23 فروردین روز دندانپزشکی از دندانپزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، به مناسبت 23 فروردین روز دندانپزشکی از دندانپزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل تجلیل شد.

کارشناس مسئول واحد دهان و دندان به همراه کارشناس نظارت بر درمان شبکه با حضور در واحدهای دندانپزشکی مراکز جامع سلامت شهرستان این روز را به دندانپزشکان و دستیاران دندانپزشکی تبریک گفتتند.

ایشان همچنین با اهدای گل از خدمات کلیه دندانپزشکان شاغل در مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان تقدیر و قدردانی نمودند.

روز دندانپزشکی          روز دندانپزشکی