• 1395/08/06 - 07:49
  • /ZHwA

تخلیه و پلمپ اتاق های دارای نشست ساختمان در مرکز بهداشتی درمانی ابوزیدآباد

اتاق های دارای نشست ساختمان در مرکز سلامت جامعه شهر ابوزیدآباد به دلیل احتمال افزایش تبعات و خطرات آن پلمپ گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در سومین جلسه کمیته مدیریت خطر مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل که در ساعت 10 صبح روز سه شنبه 95/8/4 با حضور رئیس کارگروه بهداشت ودرمان در حوادث غیر مترقبه شهرستان، رئیس وکارشناسان مسئول مرکز بهداشت تشکیل گردید، با توجه به طرح موضوع نشست بنای بخشی از ساختمان مرکز بهداشتی درمانی ابوزیدآباد و احتمال افزایش تبعات وخطرات آن متعاقب افزایش بارندگی های فصل پاییز و زمستان مصوب گردید به منظور صیانت از جان شهروندان منطقه و پرسنل شاغل در مرکز، بخش های مذکور فوراً تخلیه گردد.

بنا بر این گزارش در راستای اجرای این مصوبه، جانشین فرماندهی بحران در حوزه بهداشت، مسئول واحد ستاد گسترش ودبیرکمیته مدیریت خطر بلایا با عزیمت به منطقه ابوزیدآباد و حضور در مرکز بهداشتی درمانی در ساعت 12.30 همان روز نسبت به اجرای مفادمصوبه و پلمپ اتاق های بخش مذکور اقدام نمودند.

گفتنی است مرکز سلامت جامعه ابوزیدآباد به صورت شبانه روزی به مردم منطقه خدمات ارائه می نماید.

پلمپ مرکز ابوزیدآباد پلمپ مرکز ابوزیدآباد