• 1397/06/07 - 11:58
  • /ZBAA

جشن روز داروساز برگزار شد.

به مناسبت پنجم شهریورماه ، روز بزرگداشت زکریای رازی شیمی‌دان بزرگ ایرانی و روز داروسازی جشن روز داروساز در مجتمع بین المللی کاشان مال برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم ابتدا ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر روز پزشک و داروزساز را به پزشکان و داروسازان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تبریک گفت.

دکتر ابراهیم کوچکی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت دارو اشاره کرد و افزود: به رغم اینکه در حدود ۹۶ درصد نیاز دارویی کشور در داخل تامین می شود، اما چند درصد باقی مانده از سهم بازار دارویی کشور، متعلق به آن دسته از داروهایی است که به عنوان داروهای حیاتی تلقی می شوند و مصرف کنندگان این قبیل داروها، بیماران خاص، مبتلا به سرطان، صعب العلاج و...، هستند.

وی با اشاره به شرایط تحریم ها علیه کشورمان، اظهار داشت: صنعت داروسازی کشور در جایگاهی قرار دارد که اگر همین امروز راه های واردات دارو به کشورمان بسته شود، می توانیم ۵۰ درصد دارو را در داخل تامین کنیم.

رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود در جمع پزشکان و داروسازان گفت: داروسازان باید یک نرم افزار برای بهبود عرضه دارو در داروخانه های سطح شهرستان تهیه کنند تا با ارتبازط و تعامل با یکدیگر نیازهای دارویی بیماران را در کمترین زمان ممکن برطرف نمایند.

دکتر کوچکی در پایان یاد و خاطره زنده یاد دکتر نعمت الله مدیحی را گرامی داشت و درگذشت این پزشک پیشکسوت مرحوم را به خانواده ایشان و جامعه پزشکی و دانشگاهی تسلیت گفت.

معون غذا و داروی دانشگاه نیز در سخنانی ضمن تبریک روز داروساز و پزشک گفت: یک داروساز در داروخانه ها باید بر تمام فعالیت های داروخانه نظارت داشته باشد مهم تر از همه اینکه باید به بیماران مراجعه کننده در داروخانه به خوبی رسیدگی کند.

دکتر حمید رضا بنفشه در ادامه به وظایف مسئول فنی داروخانه ها اشاره کرد و افزود: مسؤل فنی باید دکتر داروساز باشد و حضور ایشان در داروخانه ها الزامی می باشد که وظیفه نظارت کامل و دقیق بر اجرای موارد فنی در مورد داروها از نظر تاریخ انقضا، نحوه نگهداری و چیدمان صحیح و در مورد نسخ از نظر تاریخ اعتبار، خط خوردگی، تداخل دارویی، تأیید اینترنتی صحیح و هم چنین نظارت بر نحوه عملکرد را داراست و آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی بیماران و پرسنل داروخانه می باشد.

دکتر احمد شکاری دبیر انجمن داروسازان کاشان نیز در سخنانی گزارش از عملکرد این انجمن در سال گذشته و سال جاری را بیان کرد.

لازم به ذکر است در این مراسم که به همت انجمن داروسازان کاشان برگزار گردید از تعدادی از داروسازان تقدیرشد و اجرای موسیقی و شعرخوانی و قرعه کشی و اهدای جوایز توسط شرکت پخش کمیل از دیگر برنامه های این مراسم بود.

جشن روز داروساز          جشن روز داروساز