• 1402/04/06 - 10:58
  • /ZCEA

جلسه توجیهی هسته آموزشی ادارات شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

در راستای اجرای برنامه حمایت از خانواده و صیانت از جوانی جمعیت، جلسه توجیهی ویژه رابطین ادارات شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، سرپرست شبکه ضمن اشاره به بحث زمستان جمعیتی و ارزش فرزند آوری، گفت: نقش نهادهای اجرایی شهرستان در ارتباط با موضوع صیانت از خانواده و فرزندآوری بسیار تأثیرگذار است.

دکتر علیرضا فیروزیان افزود: هدف از تشکیل هسته آموزشی با رابطین سلامت ادارات، آموزش به خانواده ها بر اساس توجیه علمی و منطقی و تشویق زوج های جوان به باروری سالم می باشد.

در ادامه دکتر محسن قمصری رئیس مرکز بهداشت شهرستان، با اشاره به اینکه به زودی پنجره جمعیت بسته و با سیاهچاله جمعیت روبرو می‌شویم، اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود مسئولین باید به چاره جویی برای نجات از آینده ی هولناک پیری جمعیت باشند.

در این جلسه، اعظم مدیحی کارشناس جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه، در خصوص وضعیت بحران جمعیت در کشور و دانشگاه، گزارش و شاخص هایی ارائه داد.

در ادامه منیره سعیدی کارشناس مسئول واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده شهرستان آران و بیدگل، به مواد قانونی مربوط به ادارات در زمینه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره نمود.

وی به وظایف نهادهای مختلف در راستای اجرای سیاست های جمعیتی پرداخت و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت مقوله ی جوانی جمعیت، اذعان داشت: برای رفع بحران جمعیت، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در زمینه آگاه سازی خانواده ها در خصوص مزایای فرزند آوری و تهدیدهای پیری جمعیت و سالمندی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

هماهنگی هسته آموزشی ادارات          هماهنگی هسته آموزشی ادارات