• 1392/07/25 - 10:02
  • /ZhZA

جلسه شورای اداری شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید

جلسه شورای اداری شبکه بهداشت و درمان با حضور معاون و مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و اعضای شورای اداری در تاریخ 23/7/92 در سالن کنفرانس شبکه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان در ابتدا ضمن تبریک عید سعید قربان از حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه وهمچنین مدیران امور مالی ، تشکیلات و بودجه،توسعه منابع انسانی و مدیر امور عمومی این حوزه در جلسه شورای اداری تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه مصوبات جلسه قبل شورا قرائت شد و همچنین در مورد استقلال مالی بیمارستان های سیدالشهدا(ع) و شهید رجایی و وضعیت نیروی انسانی شاغل در بخش های مختلف شبکه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

این گزارش حاکی است: در این راستا روسای بیمارستانها هریک جداگانه خواستار استقلال مالی بیمارستان در جهت ارائه خدمات بهتر و با کیفیت بیشتر به مراجعین و همچنین بیماران بستری شدند.

از محور های دیگر گفتگو در این جلسه وضعیت نیروهای انسانی شاغل در کلیه واحد های شبکه بود که هر یک از مدیران و مسئولین در این زمینه مباحثی را ارائه نمودند.

در پایان مقرر شد کارشناسی استقلال مالی بیمارستانها نهایی و در مورد وضعیت نیروی انسانی جلسه ای در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار گردد.

شورای اداری مهرماه               شورای اداری مهرماه