• 1395/06/24 - 13:25
  • /ZWvA

جلسه شورای بهداشت مدارس شهرستان آران و بیدگل برگزار شد

جلسه شورای بهداشت مدارس با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان ، معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان هر دو اداره در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

جلسه شورای بهداشت مدارس با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان ، معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان  دو اداره در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، خانم دکتر باقری رئیس مرکز بهداشت شهرستان ضمن اشاره به تعامل خوب شبکه بهداشت واداره آموزش و پرورش، در خصوص طرح‌ تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و خدمات قابل ارائه به دانش آموزان و خانواده های آنان در سطح مراکز و پایگاه های سلامت جامعه توضیحاتی بیان کرد.

در ادامه جلسه کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای طرح تحول دهان و دندان در سال تحصیلی گذشته ارائه داد.

بنا بر این گزارش کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس در خصوص شاخص های پدیکلوزیس در سال تحصیلی قبل و فرایند بررسی آلودگی به پدیکلوز در مدارس در سال تحصیلی جاری توضیحاتی بیان کرد.

در پایان با پیشنهادات اعضای جلسه مصوباتی جهت پیشبرد اهداف بهداشت مدارس به تصویب رسید.