• 1395/01/29 - 13:37
  • /ZeuA

جلسه هماهنگی ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال برگزار گردید.

جلسه هماهنگی ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال سال جاری با حضور پزشکان وپرسنل بیماریهای مراکزبهداشتی درمانی و سلامت جامعه در مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.

جلسه هماهنگی ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال سال جاری با حضور پزشکان وپرسنل بیماریهای مراکز بهداشتی درمانی و سلامت جامعه در مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها نسبت به تشریح اجرای طرح ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال و همچنین برنامه ملی سوئیچ واکسن سه ظرفیتی فلج اطفال به دو ظرفیتی پرداخت.

دکترعفاری تصریح کرد: تعداد بیماری فلج به دنبال اجرای موفق برنامه ریشه کنی از تعداد 359 مورد در سال 2014 به 74 مورد در سال 2015 کاهش یافته است.

وی افزود: هم چنین ، تعداد کشورهای پولیوآندمیک از 125 کشور در سال 1988 به 3 کشور در سال 2014 رسیده است. سروتیپ 2 در سال 1999 ریشه کن شده و سروتیپ 3 در آستانه ریشه کنی است. در سال 2015 تنها دوکشورافغانستان وپاکستان بومی فلج اطفال هستند.

ایشان زمان اجرای این طرح را شامل دو نوبت، نوبت اول از 28 لغایت 31 فروردین و نوبت دوم آن را از اول لغایت چهارم خردادماه سال جاری عنوان کرد و افزود: کلیه کشورها موظف هستند روزی را از 17 آوریل تا اول مه 2016 به عنوان «روز ملی سوئیچ» انتخاب نمایند.

گفتنی است: در روز ملی سوئیچ، واکسن خوراکی دو ظرفیتی فلج اطفال جایگزین واکسن خوراکی سه ظرفیتی خواهد شد. در ایران ، شنبه 4 اردیبهشت 1395 (23 آوریل 2016 ) روز ملی سوئیچ خواهد بود و این شبکه همزمان با سایر نقاط کشورنسبت به احرای این برنامه اقدام خواهد نمود.