• 1399/06/05 - 23:18
  • /ZoTA

جلسه هماهنگی سرپرست شبکه با پزشکان مسئول مراکز خدمات جامع سلامت

جلسه هماهنگی پزشکان مسئول مراکز جامع سلامت شهرستان آران و بیدگل با حضور سرپرست و معاون بهداشتی شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، جلسه هماهنگی پزشکان مسئول مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان با حضور دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه و دکتر فاطمه شیروانی زاده معاون بهداشتی در سالن شهید زاهدی شبکه برگزار شد.

دکتر اعظم باقری ضمن اشاره به آغاز مرحله سوم غربالگری کووید-19 گفت: با توجه به برگزاری تجمعات و مجالس عزاداری در روزهای اخیر ، دستیابی به شاخص صد در صدی غربالگری ضروری است.

این گزارش حاکیست: در ادامه جلسه در زمینه برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و پزشک خانواده شهری بحث و تبادل نظر شد.

همچنین در حاشیه این مراسم به مناسبت روز پزشک از این عزیزان با اهداء لوح تقدیر شد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل