• 1399/02/26 - 16:58
  • /ZTRA

جلسه هماهنگی چگونگی اجرای پروتکل بازگشایی مدارس برگزار شد.

جلسه هماهنگی چگونگی اجرای پروتکل بازگشایی مدارس با حضور سرپرست شبکه، معاون بهداشتی و جمعی از کارشناسان مرکز بهداشت و مسئولین اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسه هماهنگی، سرپرست شبکه گفت: با تصویب ستاد ملی مبارزه با کرونا، همانند مراحل مختلف اجرای فاصله گذاری اجتماعی در کشور و با شرایط و دستورالعمل خاص، از هفته آینده مدارس در شهرستان آران و بیدگل بازگشایی خواهد شد.

دکتر اعظم باقری ضمن اشاره به اهمیت فاصله گذاری اجتماعی در مدارس، افزود: کودکان به همان اندازه بزرگسالان ممکن است مبتلا به عفونت شوند ولی عموماً علائم بالینی بیماری در آنها بسیار کمتر است. در چنین شرایطی دانش آموزان می توانند از عوامل اصلی گسترش عفونت در جامعه و منازل خود و انتقال آن به والدین و افراد سالمند باشند.

در ادامه جلسه، محسن فریدونی کارشناس مسئول مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت، گزارشی از وضعیت بیماری در شهرستان ارائه داد.

مهندس علی اعتصام کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه نیز ضمن اشاره به الزامات کلی فاصله گذاری اجتماعی در مدارس، در خصوص غربالگری و بیماریابی، بهداشت محیط و بهداشت فردی، فضای برگزاری کلاس، برنامه درسی، تغذیه و ایاب و ذهاب دانش آموزان مطالبی را به طور مبسوط ارائه داد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نیز در ابتدای جلسه ضمن قدردانی از زحمات پرسنل شبکه، گفت: مدارس شهرستان با رعایت پروتکل های بهداشتی از قبیل استفاده دانش آموزان و معلمان از ماسک و دستکش و رعایت فاصله اجتماعی، بازگشایی می شوند.

در ادامه، جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران مدارس شهرستان برگزار شد و سرپرست شبکه در خصوص پروتکل اجرایی بازگشایی مدارس نکات ضروری را بیان نمود.

کمیته بازگشایی مدارس          کمیته بازگشایی مدارس