• 1396/01/31 - 09:26
  • /Zm1A

جلسه هماهنگی کارشناسان مامایی حوزه مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

جلسه هماهنگی کارشناسان مامایی مرکز بهداشت با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان و کارشناس مادران معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسه کارشناس مادران معاونت بهداشتی دانشگاه پیرامون شاخص های مامایی مراکز و خانه های بهداشت،عملکرد پرسنل در سامانه ی سیب، دستورالعمل های جدید برنامه مادران و پژوهش مرتبط با برنامه ی مراقبت های ادغام یافته ی سلامت مادران سخنانی ارائه داد.

در ادامه خانم دکتر باقری، رئیس مرکز بهداشت شهرستان در زمینه ی عملکرد کمیته ی نظارت بر اعمال جراحی و جدیدترین مطالعات انجام شده در ارتباط با روشهای جراحی پیشگیری از بارداری مطالبی بیان نمود.

در پایان به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داده شد.

جلسه هماهنگی ماماها