• 1394/11/13 - 13:02
  • /ZqtA

جلسه هم اندیشی کارشناسان مسئول واحدهای فنی معاونت بهداشت و مرکز بهداشت آران و بیدگل در تاریخ 94/11/12 در محل شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل قبل از برگزاری جلسه کارشناسان مسئول واحدهای معاونت بهداشتی دانشگاه عملکرد واحد های مختلف این شبکه را مورد پایش و بررسی قرار دادند .

بر پایه این گزارش پس از بازدید از واحدها توسط کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی جلسه هم اندیشی در سالن اجتماعات شبکه برگزار و ضمن جمع بندی مطالب ،عملکرد شبکه بهداشت و درمان و واحد های تحت پوشش در زمینه طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت مورد ارزیابی قرار گرفت.

در این جلسه دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه، بر اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت تاکید کرد.

جلسه هم اندیش معاونت بهداشتی          جلسه هم اندیش معاونت بهداشتی