• 1399/08/11 - 21:47
  • /ZcUA

حضور مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل

دکتر محمد افشار مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور در شهرستان آران و بیدگل با مسئول بسیج جامعه پزشکی این شهرستان دیدار کرد.

دکتر محمد افشار  مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور در شهرستان آران و بیدگل، با مسئول بسیج جامعه پزشکی این شهرستان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این نشست دکتر افشار ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در این شبکه، از ادامه همکاری های دوجانبه با مرکز بهداشت در زمینه های مختلف از جمله انجام ویزیت های رایگان متعدد، تامین نیروی بسیجی در بخشهای مورد نیاز درمانی شهرستان، آموزش های گسترده برون بخشی و درون بخشی، کیفی نمودن حلقه های صالحین، برگزاری اردوهای فرهنگی، تدوین مجله های فرهنگی و ... خبر داد.

در ادامه دکتر فاطمه شیروانی زاده مسئول بسیج جامعه پزشکی آران و بیدگل ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته، فعالیت های جهادی در حوزه بهداشت و درمان را از مهم ترین اهداف بسیج جامعه پزشکی دانست.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل