• 1398/08/08 - 08:30
  • /ZfQA

در راستای پویش ملی پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه

کلاس های آموزشی برای مادران دانش آموزان در مدارس متوسطه امام خامنه ای و فرهنگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در راستای پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و به منظور آگاهی عمومی در زمینه راه های پیشگیری و علائم هشدار دهنده سرطان سینه، کلاس های آموزشی توسط کارشناس واحد جمعیت و بهداشت خانواده شبکه در هنرستان امام خامنه ای ودبیرستان فرهنگ برگزار شد.

گفتنی است غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان پستان برای خانم های 69-30 ساله در مراکز خدمات جامع سلامت به صورت مستمر و رایگان انجام می شود.