• 1399/03/26 - 10:07
  • /Z4SA

دفتر بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل افتتاح شد.

در مراسمی با حضور مسئولین بسیج جامعه پزشکی استان و دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دفتر بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل افتتاح شد.

در مراسمی با حضور مسئولین بسیج جامعه پزشکی استان و دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دفتر بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این مراسم که با حضور دکتر کرباسی رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، دکتر یزدانی مسئول امداد و درمان بسیج، آقای مطاع، دکتر افشار مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و حسن فخرل فرمانده ناحیه مقاومت سپاه آران و بیدگل، برگزار شد، دفتر بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل افتتاح گردید.

بنا بر این گزارش دکتر فاطمه شیروانی زاده به عنوان مسئول بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل معرفی شد.

بسیج جامعه پزشکی          مسئول امداد و درمان بسیج