• 1394/12/06 - 12:53
  • /ZQtA

دوره آموزشی فرزندپروری برگزار شد.

کارگاه آموزشی مهارتهای فرزند پروری برای مادران دارای فرزند 12-2 سال در مدرسه ابتدایی شهید صالحی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این دوره که به صورت کارگاهی برگزار شد مباحثی از قبیل اصول مدیریت رفتار کودکان ، علل بروز مشکلات رفتاری ، تقویت رفتارهای مطلوب ، قانون گذاری درخانه و آمادگی برای مدیریت موقعیت های دشوار توسط کارشناس سلامت روان مرکز پامیلی تدریس شد.

شایان ذکر است از نیمه دوم 94 تا کنون 3 دوره آموزشی فوق الذکر در آموزشگاه های مختلف آران و بیدگل برگزار شده است و هدف آن توانمندسازی والدین در جهت پرورش و تربیت صحیح فرزندان می باشد. دوره آموزشی فرزند پروری در آموزشگاه شهید صالحی چهارمین دوره از سری این کارگاه ها می باشد.

گفتنی است با ورود کارشناس سلامت روان به مراکز در برنامه تحول سلامت فعالیت های آموزشی و مشاوره ای به صورت فعال تری انجام می شود.

کارگاه فرزندپروری