• 1397/06/13 - 07:48
  • /ZHAA

دومین بازدید گروهی واحد مبارزه با بیماری های واگیر

دومین جلسه بازدید گروهی از فعالیت های مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز خدمات جامع سلامت پامیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این جلسه با حضور پزشک مسئول مرکز، کارشناسان واحد مبارزه با بیماریهای شبکه و یک نفر مراقب سلامت از سایر مراکز شهرستان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مهرداد صباغیان مراقب سلامت مرکز پامیلی به بررسی کلیه شاخص های بیماریهای واگیر نظیر پوشش واکسیناسیون ، بیماریابی ها و درصد بروز بیماریهای واگیر پرداخت و فعالیت ها و مداخلات پزشک و مراقبین سلامت در این موارد را ارائه نمود.

بنا بر این گزارش در این بازدید مراقبین سلامت مراکز، تمامی برنامه های مربوط به بیماریهای واگیر و اقدامات انجام شده در این خصوص را طبق چک لیست، بررسی و گزارش نمودند.

در ادامه دکتر شیروانی زاده پزشک مسئول مرکز سلامت پامیلی پیشنهاداتی در مورد پیشبرد برنامه ها در جهت رسیدن به اهداف مورد انتظار بیماریهای واگیر ارائه کرد.

در پایان مراقبین سلامت هر مرکز در مورد موانع ومشکلات و راهکارها و پیشنهادات جهت بهبود نظام مراقبت بیماریهای واگیر بحث و گفتگو نمودند .

گفتنی است جلسات بازدید گروهی بیماریهای واگیر، هرساله با هدف هماهنگی بیشتر مراکز، ارائه شاخص ها و تبادل نظر در مورد نقاط ضعف و قوت فعالیت های مربوط به بیماریهای واگیر برگزار می شود.

بازدید بیماریهای واگیر          بازدید بیماریهای واگیر