• 1395/08/26 - 12:52
  • /ZVwA

دومین همایش رابطین بهداشت مدارس شهرستان برگزار شد.

کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت از برگزاری دومین همایش رابطین بهداشت مدارس شهرستان خبر داد.

کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت از برگزاری دومین همایش ویژه رابطین بهداشت مدارس شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ، خانم لامع ضمن اعلام این خبر افزود: این همایش به منظور ارتقاء مهارت مربیان بهداشت و رابطین سلامت مدارس شهرستان در سالن شهید استادی شبکه برگزار گردید.

وی خاطر نشان کرد: در این همایش کارشناس مسئول آموزش سلامت مرکز بهداشت در خصوص برنامه خودمراقبتی و سفیران سلامت معلمان و دانش آموزان مطالبی ارائه داد.

ایشان افزود: در ادامه در زمینه برنامه های اجرایی مدارس و مراقبت های گروه سنی نوجوانان توضیحاتی داده شد.

در ادامه، گزارش نتایج ارزیابی نوآموزان بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی جاری ارائه گردید.

در پایان به سوالات حاضرین در همایش پاسخ داده شد.

گفتنی است این همایش با همکاری اداره آموزش و پرورش از ساعت 17 تا 20 روز گذشته برگزار گردید.

همایش رابطین سلامت مدارس     همایش رابطین سلامت مدارس

همایش رابطین بهداشت مدارس   همایش رابطین سلامت مدارس