• 1400/01/10 - 21:24
  • /ZqVA

دیدار مدیر حراست دانشگاه با سرپرست شبکه

روز سه شنبه دهم فروردین ماه سال ۱۴۰۰، علی اکبر صالحی مدیر حراست دانشگاه با حضور در ستاد شبکه بهداشت با دکتر باقری سرپرست شبکه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، صالحی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود (عج) و نیمه شعبان، این ایام فرخنده و همچنین آغاز سال جدید باستانی را تبریک گفت.

دکتر اعظم باقری در این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای همه پرسنل دانشگاه، اهم اقدامات شبکه بهداشت و درمان و برنامه های سال جاری را تشریح کرد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت کرونا در منطقه تحت پوشش شبکه، ابراز امیدواری کرد هرچه سریعتر اقدامات نهایی راه اندازی بیمارستانهای شهرستان فراهم شود.

علی اکبر صالحی همچنین در این دیدار گفت: کادر بهداشت و درمان بیش از یکسال است با این بیماری درگیر هستند وتلاش بسیار زیاد و فداکارانه‌ای انجام دادند که شایسته تقدیر می باشد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل