• 1398/01/08 - 21:38
  • /ZcjA

دیدار نوروزی سرپرست، مدیران و کارشناسان شبکه با معاونت بهداشتی دانشگاه

به مناسبت آغاز سال نو، سرپرست، معاون بهداشت، مدیران و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با معاون بهداشتی دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، معاون بهداشتی دانشگاه در این دیدار ضمن تبریک عید نوروز به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات کلیه پرسنل شبکه بهداشت و درمان در سال 97، تقدیر کرد.

سر‍پرست شبکه بهداشت و درمان نیز در این دیدار گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان در سال 1397 و اقدامات انجام شده در هفته اول تعطیلات نوروزی را ارائه نمود.

دکتر اعظم باقری همچنین از همکاری صمیمانه معاون و مدیران و کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه با شبکه بهداشت و درمان در سال 97 قدردانی کرد.

دیدار نوروزی با معاون بهداشتی          دیدار نوروزی با معاون بهداشتی

دیدار نوروزی با معاون بهداشتی