• 1396/01/01 - 20:24
  • /Z81A

سرپرست دانشگاه از پایگاه ها و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی بازدید کرد

سرپرست دانشگاه به همراه معاون بهداشتی و جمعی از مسئولین از پایگاه ها و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی فعال و در حال ساخت تحت پوشش دانشگاه در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل روز یکشنبه مورخ 29/12/95 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی از مراکز خدمات سلامت گلابچی، نواب، مسکن مهر و راوند در کاشان و پایگاه سلامت امام رضا (ع) و مرکز خدمات جامع سلامت شهید ساکنی در آران و بیدگل بازدید و روند ساخت این پروژه های عمرانی را بررسی کرد.

وی، همچنین از مرکز خدمات جامع سلامت کریمشاهی نصرآباد، پایگاه سلامت خزاق، مرکز خدمات جامع سلامت سن سن و خانه بهداشت علی آباد بازدید و ضمن بررسی چگونگی ساخت این پروژه ها، دستورات لازم را جهت تسریع در امور بیان کرد.

منبع خبر : وب دا