• 1399/04/07 - 11:35
  • /ZeSA

سرپرست شبکه از پروژه های بهداشتی و درمانی بخش کویرات بازدید کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان به همراه فرماندار شهرستان آران و بیدگل و جمعی از مسئولین بخش کویرات از پروژه های بهداشتی و درمانی بخش کویرات بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل،  دکتر اعظم باقری روز چهارشنبه ۱۳۹۹/۴/۴ به منظور بررسی و رفع مشکلات پروژه های بهداشتی و درمانی بخش کویرات این شهرستان، در شهر ابوزیدآباد و روستای محمدآباد حضور یافت.

در این بازدیدها که فرماندار شهرستان آران و بیدگل، معاون برنامه‎ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، شهردار ابوزیدآباد، بخشدار کویرات، اعضای شورای اسلامی شهر ابوزیدآباد و تعدادی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان آران و بیدگل حضور داشتند، طی جلسه ای به بررسی مشکلات مرکز بهداشتی درمانی این شهر و علت ناتمام ماندن تفاهم نامه همکاری بین خیّر و دانشگاه علوم پزشکی پرداخته شد.

در این نشست بر ضرورت تسریع رفع مشکلات و ساخت پروژه مرکز بهداشتی درمانی شهر ابوزیدآباد تاکید گردید.

همچنین در ادامه این بازدیدها با حضور در خانه بهداشت روستای محمدآباد بخش کویرات ضمن بازدید از مراحل پیشرفت کار، از سفارش خرید تجهیزات این مرکز به ارزش ۲میلیارد ریال توسط دانشگاه خبر داد.

دکتر باقری ابراز امیدواری کرد با تسریع امور، این خانه بهداشت در هفته دولت امسال افتتاح و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی با اشاره با انجام تعهدات خیّر این پروژه از نقش فعّال خیرین سلامت تقدیر و تشکر نمود.

بازدید پرو›ه های عمرانی ابوزیدآباد          بازدید پرو›ه های عمرانی ابوزیدآباد