• 1397/07/15 - 12:52
  • /Z5BA

سومین کمیته فنی آب شهر آران و بیدگل برگزار شد.

سومین جلسه کمیته فنی آب شهر آران و بیدگل با حضور اعضاء برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسه دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه در خصوص اهمیت موضوع و بررسی کیت های کلرسنجی توسط کارشناس امور آبفا و شبکه بهداشت به صورت هم پیمایی مطالبی ایراد نمود.

بنا بر این گزارش مهندس اعتصام کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط گزارشی از عملکرد نظارتی واحد بر سیستم های آبرسانی شهر ارائه داد.

در ادامه جلسه، نادری صفا کارشناس امور آبفا، گزارش مبسوطی از توصیف سیستم تامین آب ارائه کرد.

در پایان جلسه، حسین صالحی کارشناس ایمنی آب معاونت بهداشتی دانشگاه خواستار تکمیل اطلاعات مرتبط با منابع آب و شناسایی مخاطرات و رویدادهای مخاطره آمیز و ارزیابی ریسک ها ی مرتبط شد.

سومین کمیته فنی آب          سومین کمیته فنی آب