• 1393/09/16 - 10:23
  • /Z6oA

مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کرد

مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت از روند برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستان های متینی و اخوان و اورژانس گلابچی کاشان و شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید احمد تارا در این بازدید، بر توسعه فضای فیزیکی درمانگاه های سرپایی و افزایش خدمات در درمانگاه ها و کلینیک های ویژه تاکید کرد و ارائه خدمات باکیفیت، دسترسی به امکانات و کاهش هزینه ها را از اهداف مهم وزارت متبوع در این خصوص برشمرد.

وی، ضمن بازدید از بخش های مختلف مراکز درمانی مذکور، روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت را در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان مطلوب عنوان کرد.

گفتنی است دکتر تارا به منظور بررسی روند اجرایی برنامه تحول سلامت از بیمارستان های نقوی و شهید بهشتی کاشان در تیرماه سال جاری بازدید کرده بودند.