• 1398/06/11 - 10:01
  • /ZLPA

مراسم تکریم روز پزشک و تقدیر از پزشکان نمونه دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم روز پزشک و تقدیر از پزشکان نمونه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه و سایر مدعوین روز یکشنبه 10/6/98 در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این جلسه، ضمن تجلیل از جایگاه شامخ پزشکان، اخلاق حرفه ای و رضایت الهی را به عنوان سرلوحه این شغل دانست.

دکتر ابراهیم کوچکی، کار کسانی که در این راه خدمت ارایه می‌دهند ارزشمند دانست و گفت: هر کسی مریضی را درمان کند این کار او در نزد خداوند بسیار ارزشمند است.

این گزارش حاکیست: همچنین در این جلسه، پزشکان پیشکسوت به بیان خاطرات حرفه ای خود پرداختند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از پزشکان نمونه تقدیر به عمل آمد.