• 1390/12/22 - 12:02
  • /ZUcz

مراسم کلنگ زنی احداث مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی سفیدشهر انجام شد.

مراسم کلنگ زنی احداث مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی سفیدشهر در مورخه 18/12/90 با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی کاشان و سرپرست شبکه انجام گردید.

مراسم کلنگ زنی احداث مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی سفیدشهر در مورخه 18/12/90 با حضور ریاست  دانشگاه علوم پزشکی کاشان و سرپرست  شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل انجام گردید.

این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه ، سرپرست شبکه بهداشت ودرمان ، شهردار و اعضای شورای اسلامی سفیدشهر ، بخشدار مرکزی ، خیرین و جمعی از معتمدین شهر برگزار گردید، آقای دکتر اعرابی ریاست دانشگاه بر ضرورت استفاده از مشارکت خیرین در جهت احداث و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی تاکید نموده و از بانیان خیر احداث این پروژه آقایان حاجی علی آقاحبیبی و دکتر ابراهیم کوچکی تقدیر نمودند.

لازم بذکر است این پروژه در مساحت 890 مترمربع و زیربنای 750 مترمربع ، در دو طبقه و با اعتباری بالغ بر 2،900،000،000  ریال در فروردین 91 شروع خواهد شد.