• 1400/08/18 - 22:11
  • /ZGWA

به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی استئوپرور ( پوکی استخوان ) و با هدف پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، مسابقه نقاشی و کاردستی در سالن مدرسه دخترانه سیدالشهدا آران و بیدگل برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی استئوپرور ( پوکی استخوان ) و با هدف پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، مسابقه نقاشی و کاردستی در سالن نمایشگاهی مدرسه دخترانه سیدالشهدا آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این برنامه که کارشناس مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناسان مسئول واحدهای سلامت نوجوانان و مدارس و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان حضور داشتند، از نمایشگاه نقاشی و کاردستی دانش آموزان بازدید به عمل آمد.

بنا بر این گزارش، مسابقه نقاشی با موضوع دخانیات و عوارض آن و مسابقه کاردستی با موضوع تحرک بدنی و ورزش برگزار گردید و به آثار برگزیده هدایایی اهدا شد.