• 1396/07/22 - 09:43
  • /Z53A

همایش ارتقاء فعالیت بدنی دانش آموزان برگزار شد.

در راستای اجرای برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان ودانش آموزان همایشی ویژه دبیران تربیت بدنی و معاونین پرورشی مدارس دخترانه شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این همایش که به همت واحد سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت برگزار شد، کارشناس ارشد تربیت بدنی در خصوص اهمیت فعالیت بدنی، نحوه انجام تمرینات کششی در کلاس و ناهنجاری های اسکلتی عضلانی شایع در سنین نوجوانی مطالبی به صورت مبسوط ارائه کرد.

در ادامه دکتر ملایی متخصص داخلی در زمینه بیماری آسم در کودکان و نوجوانان مطالبی را بیان نمود.

این همایش با هدف تربیت مربی جهت آموزش آموزگاران و با موضوع ارتقاء فعالیت فیزیکی در نوجوانان و دانش آموزان در محل سالن شهید استادی شبکه برگزار شد.

همایش ارتقا فعالیت بدنی           همایش ارتقا فعالیت بدنی