• 1397/12/01 - 13:39
  • /ZxDA

همایش ازدواج سالم در جوانان روستای حسین آباد برگزار شد.

همایش ازدواج سالم برای جوانان پسر روستای حسین آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این همایش به همت مرکز خدمات جامع سلامت حسین آباد و واحد سلامت جوانان مرکز بهداشت و در راستای ترویج ازدواج مناسب در جوانان روستای حسین آباد برگزار شد.

بنا بر این گزارش، ملک پور کارشناس بهداشت روان در خصوص اهمیت، فلسفه و موانع ازدواج مطالبی را بیان نمود.

وی در ادامه ضمن اشاره به باورهای نادرست درباره ازدواج، در خصوص معیار‌های صحیح همسرگزینی و روش‌های انتخاب همسر و ترغیب جوانان به ازدواج سالم توضیحاتی را ارائه نمود.

در پایان این همایش که با حضور 70 نفر از جوانان پسر روستای حسین آباد برگزار شد، به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.