• 1395/01/23 - 13:11
  • /Z9uA

همایش بزرگداشت مقام زن برگزار گردید

همایش بزرگداشت مقام زن به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و هفته بزرگداشت مقام زن در سالن کنفرانس شهید استادی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در ابتدا ضمن تبریک این روز از برگزار کنندگان این همایش قدردانی کرد.

دکتر دهقانی در ادامه به موضوع زن ؛ مدیریت و سلامت خانواده و تعالی جامعه و همچنین خود مراقبتی اشاره کرد و افزود: «خودمراقبتی» شامل اعمالی است اکتسابی، آگاهانه و هدفدار که مردم برای خود، فرزندان و خانواده شان انجام می‌دهند تا تندرست بمانند، از سلامت جسمی، روانی و اجتماعی خود حفاظت کنند، نیازهای جسمی، روانی و اجتماعی خود را برآورده سازند، از بیماری ها یا حوادث پیشگیری کنند، ‌بیماری‌های مزمن خود را مدیریت کنند و نیز از سلامت خود بعد از بیماری حاد یا ترخیص از بیمارستان، حفاظت کنند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل حرکت از درمان قطعی بیماری‌ها به مراقبت مادام العمر و همچنین نقش مردم در مراقبت از سلامت خود و اعضای خانواده (سالم زیستن ، مدیربت ناخوشی های جزیی و بیماریهای مزمن و حاد) را حائز اهمیت دانست و افزود: 65 تا 85 درصد تمام مراقبت‌ها از نوع خودمراقبتی است.

حضرت حجه الا سلام والمسلمین فرجی مدیر حوزه های علمیه شهرستان کاشان نیز در این همایش به نقش زن در خانواده اشاره و مطالبی را در این زمینه بیان کرد.

معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت شهرستان نیز در این همایش به ساختار خانواده و نقش زن در حفظ آن اشاره کرد و افزود: هر خانواده سیستم های خودش را دارد و باید تا آخر حفظ شود.

دکتر باقری در ادامه گفت: در مشاجرات خانوادگی و همه مراودات به هیچ وجه اجازه ندهیم گذشته حالمان را خراب کند نکته اصلی اصلاح وضعیت فعلی است.

رییس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل در پایان از برگزار کنندگان وهمچنین مدعوین این همایش قدردانی کرد.

گفتنی است این همایش به همت اموربانوان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و با حضور بانوان کارمند شاغل در شبکه بهداشت و درمان و ادارات شهرستان برگزار گردید.

جشن روز زن               جشن روز زن