• 1395/02/07 - 11:26
  • /ZruA

همایش هفته سلامت به همراه جشنواره غذای سالم برگزار گردید.

همایش هفته سلامت با شعار غلبه بر دیابت به همت شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل واحد سلامت جوانان،نوجوانان و مدارس با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان، با حضور جمعی از مسئولین شهرستان در مدرسه ابریشم‌چی برگزار شد.

همایش هفته سلامت با شعار غلبه بر دیابت به همت واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با همکاری اداره آموزش و پرورش ، با حضور جمعی از مسئولین شهرستان در مدرسه ابریشم‌چی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن تاکید بر شعار هفته سلامت و خیرمقدم گویی خدمت حضار، اظهار داشت: شصت الی هفتاد درصد از نوجوانان و جوانان شهرستان دچار کمبود ویتامین D هستند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گرمسیر بودن شهرستان آران و بیدگل، این منطقه قابلیت خوبی برای به دست آوردن ویتامین D از طریق نور خورشید دارد و باید با آموزش صحیح از این موهبت الهی بهره برد.

بنابر این گزارش در حاشیه این همایش جشنواره غذای سالم نیز به همت دانش آموزان و اولیای آنان برگزار گردید و همچنین در این مراسم زنگ سلامت در این مدرسه توسط معاون بهداشتی و ریس مرکز بهداشت شهرستان نواخته شد.

اجرای سرود همگانی توسط دانش‌آموزان، قرائت دکلمه با موضوع دیابت و اجرای نمایش از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

همایش هفته سلامت سال 95          همایش هفته سلامت سال 95