• 1396/08/08 - 13:05
  • /Zk3A

پایش منطقه ای برنامه سلامت سالمندان برگزار شد.

اولین پایش منطقه ای برنامه سلامت سالمندان با حضور ریاست و کارشناسان اداره سلامت سالمندان وزارت متبوع، مدیران گروه سلامت خانواده و کارشناسان سلامت سالمندان دانشگاههای قطب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این پایش که مدیران گروه سلامت خانواده و کارشناسان سلامت سالمندان دانشگاه های اصفهان، یزد، البرز، چهارمحال و بختیاری، اراک، قم و کهکیلویه و بویراحمد حضور داشتند، از برنامه سلامت سالمندان در مرمز خدمات جامع سلامت ولی عصر، پایگاه فاطمیه و خانه بهداشت محمد آباد کویر بازدید به عمل آمد.

گفتنی است در این پایش نتایج جمع بندی بازدیدها با حضور مسئولین و کارشناسان فنی معاونت بهداشتی دانشگاه و مرکز بهداشت آران و بیدگل ارائه و در پایان نقاط قوت و ضعف اجرایی برنامه سلامت سالمندان، ثبت خدمات مربوطه در برنامه سیب مطرح و بحث و تبادل نظر شد.