• 1396/08/13 - 07:53
  • /Zm3A

پیام تبریک سرپرست شبکه بمناسبت فرارسیدن 13 آبان

دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل طی پیامی یوم الله 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح می باشد:

13 آبان در تاریخ این مرز و بوم، یادآور حرکت خروشان جوانان متعهد، انقلابی و آگاهی است که در کنار تحصیل علم به روشنگری و مبارزه با استبداد و استکبار پرداختند و به آیندگان نشان دادند تاریخ را اتفاقات نمی‌سازد، بلکه تاریخ یک ملت حاصل از خودگذشتگی‌های انسان‌های با اراده‌ای است که جان و مال خود را فدای آرمان و اهداف مقدس‌شان می‌کنند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره ی شهدای انقلاب اسلامی ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) ، حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، فرارسیدن سالروز سیزده آبان این روز بزرگ را که تبلور بینش، آگاهی و پیشگامی دانش آموزان و دانشجویان در عرصه مبارزه با استکبار و بیدادگری است به مردم شریف آران و بیدگل تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر مسعود دهقانی

شرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل