• 1393/02/15 - 08:42
  • /ZikA

پیام تبریک سرپرست شبکه به مناسبت روز جهانی ماما

جامعه مامایی حامیان اصلی سلامت زنان و کودکان و خانواده ها به شمار می آیند که با تضمین سلامت مادران و نوزادان زندگی و نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند .

ماما نخستین رحمت الهی در نجات جان انسانی است .

قلب های مضطرب هر مادری با نگاه های آرامبخش و امیدآفرین ماما آرام می گیرد و آمدن عزیز ترین موجود زندگی را نوید می بخشد.

‌بی تردید ، جامعه مامایی حامیان اصلی سلامت زنان ، کودکان و خانواده‌ها به شمار می‌آیند، که با تضمین سلامت مادران و نوزادان ، زندگی، نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند.

جامعه مامایی دانش و مهارت حرفه‌ای را به زیور ایثار، ایمان و از خودگذشتگی آراسته و توفیقات چشمگیری در زمینه تامین سلامت مادران ، نوزادان ایفا می نمایند.

روز جهانی ماما ، به بهانه تقدیر از پیشگامان ارتقای بهداشت و سلامت جامعه فرصت مناسبی است، برای تکریم و تجلیل از این قشر صبور ،مخلص و زحمتکش .

‌روز جهانی ماما را که همزمان با بهار طبیعت است به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

دکتر مسعود دهقانی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل