• 1395/02/12 - 09:57
  • /ZyuA

پیام تبریک سرپرست شبکه به مناسبت روز معلم

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، با صدور پیامی فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت روز استاد و معلم را به همه‌ معلمان و اساتید تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح می باشد:

دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای معلم و فرصتی مغتنم است تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ استاد شهید مرتضی مطهری، مراتب سپاس خود را تقدیم معلمانی نماییم که کاروان دانش بشر را به سوی تعالی رهنمون می سازند.

شهید مطهری الگویی تمام عیار برای جامعه بزرگ معلمین و اساتید دانشگاه بوده و تدبیر ویژه نامگذاری این روز به نام معلم ، یادآوری بر زحمات این عزیزان در عرصه تعلیم و تربیت می باشد.

اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان و اساتیدی است که در ترویج دانش و بینش همانند استاد شهید اهتمام می ورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.

اینجانب به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن هفته معلم راخدمت همه معلمان و اساتید فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون این عزیزان را ازخداوند متعال خواستارم.

دکتر مسعود دهقانی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل