• 1401/07/04 - 14:32
  • /Z9YA

پیام سرپرست شبکه به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در پیامی روز جهانی بهداشت محیط را به مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت محیط تبریک گفت.

متن پیام دکتر اعظم باقری به شرح ذیل است:

چهار مهر روز جهانی بهداشت محیط همواره یادآور تلاش‌های مخلصانه، بی‌منت و شبانه‌روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی‌های فراوان این حرفه را به جان خریده و برای اعتلای سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند.

مجاهدت ها و زحمات تلاشگران عرصه بهداشت محیط، در کنار سایر اعضای تیم سلامت، کارنامه درخشانی را برای خدمات این حوزه رقم زده است.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به مدیران و کارشناسان در حوزه بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، از تمامی خدمات شایسته و ارزشمند این عزیزان قدردانی کرده و توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر اعظم باقری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل