• 1400/09/25 - 18:48
  • /ZXWA

پیام سرپرست شبکه در خصوص اهمیت واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در خصوص اهمیت واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان پیامی صادر کرد.

جامعه ی بزرگ فرهنگیان فرهیخته شهرستان آران و بیدگل

ای که هدفت عشق است وایثار♡♡♡

هزاران خفته از عشق تو بیدار

سلام گرم و صمیمیانه اینجانب را به عنوان مدیر مجموعه ی بهداشت و درمان شهرستان پذیرا باشید .

آغاز سخنم، عرض تقدیر وسپاس است از همراهی شما با کادر بهداشت ودرمان در طول سالیان سال بخصوص در این دو سال سخت.

این روزها موضوعی ذهن مجموعه بهداشت ودرمان شهرستان را درگیرخود کرده و برغم کاهش بار مبتلایان به کرونا، متاسفانه وضعیت پوشش واکسیناسیون شهرستان در یکی از ضعیف ترین رده های استانی و حتی کشوریست و این جای بسی غم و اندوه برای همه ی ماست. شهرستان ما همیشه پیشگام شاخص های توسعه و سلامت بوده است. از طرف دیگر ما هنوز یکی از سردمداران بیشترین درصد قربانی ناشی از کرونا در کشور هستیم.

لذا در این مجال از شما عزیزان تقاضا دارم بار دیگر دست به دست نظام سلامت دهید تا بتوانیم شاخص واکسن شهرستان را به وضعیت مطلوب ارتقا دهیم. اکنون که با شما سخن می گویم در همین شهرستان بیش از 70 درصد مردم واکسینه شده اند و خوشبختانه عوارض نامطلوب و خطرناکی گزارش نشده است.

هشدار انتشار گونه جهش یافته ی جدید، صادر شده و وظیفه خود می دانیم با تمام توان، جلب اعتماد و انگیزه جهت ارتقای واکسیناسیون ایجاد نموده و از شما خواستارم طبق مصوبه ستاد کشوری، استانی و شهرستانی کرونا:

1- از حضور دانش آموزان غیر واکسینه در مدارس جلوگیری نمایید.

2- در صورت حضور این دانش آموزان حتما دو نمونه تست PCR منفی لازم است.

ضمناً برای پاسخگویی به تمام سوالات و شبهات، ما بصورت انفرادی و دسته جمعی می توانیم در خدمت شما عزیزان باشیم و اگر لازم بود جلساتی با حضور اولیاء و مربیان با این هدف تشکیل گردد تا پاسخ سوالات را توسط متخصصین و پزشکان محترم ارائه کنیم.

امید که با همت همگانی بزودی پوشش واکسیناسیون دانش آموزان و کارکنان شهرستان آران و بیدگل 100 درصد شود. با ایمانی که به شما داریم آن روز دور نخواهد بود.

قدردان تمام زحماتتان هستیم.

دکتر اعظم باقری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل