امروز : 24 مرداد 1403
  • 1403/02/11 - 13:12
  • /ZD6R

پیام معاون بهداشتی شبکه به مناسبت روز مبارزه با بیماری ها

معاون بهداشتی شبکه طی پیامی روز مبارزه با بیماری ها را به کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها تبریک گفت.

متن پیام دکتر محسن قمصری بدین شرح است:

بی تردید، حفظ و ارتقای سلامت آحاد مختلف جامعه نیازمند تلاش شبانه روزی کارکنان حوزه بهداشت می باشد که پرسنل واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها نمونه بارزی از این سخت کوشی تمام وقت هستند. دهم اردیبهشت ماه که به نام روز مبارزه با بیماری ها نام گذاری شده است فرصت مناسبی است تا ضمن تقدیر از زحمات شبانه روزی این عزیزان، در راستای پیشگیری از بروز و کنترل بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در جامعه تلاش کنیم.

بدینوسیله ضمن گرامیداشت این روز، از مجاهدت و تلاش  عزیزانی که در مبارزه و پیشگیری از بیماری ها در جامعه به ویژه شهرستان آران و بیدگل پیشگام و نقش آفرین هستند، صمیمانه تقدیر می نمایم و از درگاه خداوند بزرگ توفیق روز افزون برای این عزیزان خواستارم.

• گروه خبری : بیماری های واگیر,بیماری های غیر واگیر,اخبار شبکه,اخبار روابط عمومی