• 1400/12/07 - 12:43
  • /Z9XA

کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از ناقلین در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از ناقلین (پشه آئدس) ویژه گروه هدف بهورز، مراقب سلامت، ماما، پرستار و پزشک در محل سالن شهید استادی شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این کارگاه، سعید محبوبی کارشناس بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص نظام مراقبت سندرمیک بیماری های واگیر و لزوم انجام مراقبت های پیشگیرانه مطالبی را ایراد نمود.

در ادامه کارشناسان برنامه در خصوص اپیدمیولوژی، راههای انتقال، اقدامات پیشگیرانه وانجام چک حشره شناسی سخنانی را بیان کردند.