• 1393/06/02 - 11:27
  • /ZCmA

کارگاه آموزشی کنترل گزش جانوران زهردار برگزار گردید .

کارگاه آموزشی کنترل گزش جانوران زهردار برای پرسنل مبارزه با بیماریهای مراکز بهداشتی درمانی و بهورزان خانه های بهداشت با حضور دکترروح اله دهقانی (استاد حشره شناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) برگزار گردید.

کارگاه آموزشی کنترل گزش جانوران زهردار برای پرسنل مبارزه با بیماریهای مراکز بهداشتی درمانی و بهورزان خانه های بهداشت با حضور دکتر روح اله دهقانی (استاد حشره شناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ارائه کارگروهی در قالب سمینار موردی ، شناخت گونه های مختلف جانوران زهردار ، کمکهای اولیه و درمان و روشهای پیشگیری و کنترل گزش جانوران زهردار از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه بود.

بنابر این گزارش دکتر دهقانی استاد حشره شناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این جلسه در این زمینه مطالبی را ارائه نمود.

شایان ذکر است این کارگاه به همت واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

کلاس کنترل گزش حشرات                   کلاس کنترل گزش حشرات