• 1394/10/19 - 10:03
  • /Z7tA

کارگاه بازآموزی بیماری سل برگزار شد

کارگاه بازآموزی بیماری سل ویژه پزشکان و ماماهای مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.

کارگاه بازآموزی بیماری سل ویژه پزشکان و مامای مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان اران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان در زمینه بیماری سل مطالبی را بیان کرد.

در ادامه دکتر هدایتی پزشک هماهنگ کننده بیماری سل و ایدز دانشگاه نیز در خصوص داروهای جدید سل و برنامه کشوری کنترل بیماری سل مطالبی عنوان کرد.

وی افزود: با توجه به پایین بودن حد انتظار نمونه گیری جهت تشخیص بیماری به اهمیت ارجاع و بیماریابی در بیماران با سرفه بیش از 2 هفته تاکید کرد.

بنابر این گزارش این برنامه در راستای شعار امسال سازمان جهانی بهداشت "هیچ مسلولی نباید از خدمات تشخیصی و درمانی محروم بماند " با 6 ساعت امتیاز آموزشی برگزار گردید.

کارگاه بازآموزی سل          کارگاه بازآموزی سل