• 1396/07/27 - 07:59
  • /Z93A

کارگاه شیوه ی زندگی سالم در دوران سالمندی برگزار شد.

کارگاه شیوه ی زندگی سالم دردوران سالمندی در تاریخ های 23 و 25 مهر ماه 1396 در سالن شهید استادی مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در ابتدا سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این کارگاه ، ضمن بیان اهداف و انتظارات کارگاه در خصوص دوران سالمندی سخنانی ارائه کرد.

در ادامه دکتر سوکی عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری مامایی در ارتباط با یبوست، بی اختیاری ادرار و یائسگی در سالمندی سخنانی را بیان کرد.

خانم میران زاده عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی که یکی دیگر از سخنرانان این کارگاه بود مطالبی را در زمینه استخوان ها ، مفاصل و مراقبت های دهان و دندان در سالمندان مطرح نمود.

بنابراین گزارش خانم مهندس مجرد ، کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه ، مبحث ورزش و تمرینات بدنی در سالمندی را بیان و سپس به اجرای تمرینات عملی پرداخت.

دکتر شریفی عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی در ادامه موضوع روابط زناشویی، استرس، حافظه و خواب در سالمندی را برای شرکت کنندگان توضیح داد.

دکتر دیانتی عضو هیئت علمی دانشکده ی پرستاری و مامایی در ارتباط با موضوع سوانح، حوادث، سقوط و رانندگی در سالمندی و پیشگیری از آن سخنانی را بیان کرد.

در پایان کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان ، مبحث تغذیه و مراقبتهای مربوط به آن در دوران سالمندی را بیان کرد.

گفتنی است این کارگاه برای تمامی مراقبین سلامت مراکز و پایگاههای سلامت و بهورزان خانه های بهداشت برگزار شد و شیوه ی زندگی سالم در دوران سالمندی آموزش داده شد.

کارگاه شیوه زندگی سالمندان          کارگاه شیوه زندگی سالمندان