• 1394/11/21 - 10:20
  • /ZytA

کلاس آموزشی تب مالت برگزار شد.

کلاس آموزشی تب مالت جهت دامداران در مرکز سلامت جامعه ولی عصر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل دراین جلسه که باهماهنگی واحد مبارزه با بیماریها در مرکز سلامت جامعه ولی عصر انجام شد، کارشناس زئونوز شبکه درمورد بیماری تب مالت توضیحاتی را ارائه داد.

وی در ادامه درمورد واکسیناسیون به موقع دامها تاکید کرد و افزود : بیماری تب مالت از حیوان آلوده به انسان منتقل می شود و این بیماری را تب هزار چهره هم می نامند.چون به هرشکلی خود رانشان می دهد.

مهمترین علایم ونشانه های بروسلوز در دامها سقط جنین، بدنیا آمدن نوزادان ضعیف وناتوان، کم شدن شیر دامها وگاهاً عقیمی در دامهای نر عنوان شد.

در پایان این جلسه دامداران نیز در مورد مشکلات و مسائل مربوطه و همچنین واکسیناسیون دامها پیشنهادات خود را ارائه دادند.