• 1397/05/27 - 10:05
  • /ZrAA

کلاس آموزشی تغذیه با شیر مادر برگزار شد.

کلاس آموزشی تغذیه با شیر مادر ویژه مادران باردار و دارای کودک زیر دو سال در مرکز جامع سلامت جوادالائمه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس مامایی مرکز سلامت جوادالائمه گفت: تغذیه با شیر مادر نیازهای تغذیه ای شیرخواران را تأمین نموده و بهترین الگوی رشد و تکامل مطلوب کودکان را فراهم می کند.

رضایی با بیان اینکه شعار «تغذیه با شیر مادر؛ زیر بنای زندگی سالم» به عنوان شعار ملی هفته شیر مادر امسال انتخاب شده است، افزود: شیر مادر یک مایع بی نظیر و حاوی عوامل ضد عفونت است که شیرخوار را در مقابل بسیاری از بیماری ها و عفونت ها مثل اسهال و عفونت های گوارشی و تنفسی، عفونت گوش، آسم، اگزما و آلرژی محافظت می کند.

وی در خصوص تغذیه انحصاری با شیر مادر، اظهار داشت: تغذیه انحصاری با شیر مادر یعنی شیرخوار تا پایان شش ماهگی فقط با شیر مادر تغذیه شود و هیچ نوع ماده غذایی و آشامیدنی دیگری، حتی آب به او داده نشود.

وی یادآور شد: شیر روزهای اول یا آغوز حاوی عوامل ضد عفونت بسیاری برای محافظت نوزاد در برابر بیماریها است.

در پایان کلاس به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

کلاس آموزشی شیر مادر